top of page

Hoe leg je audio vast?

Voor de ceremonie klem ik een kleine microfoon op de bruidegom, dus wanneer de bruid en bruidegom zich naar elkaar keren, krijg ik perfecte audio van beiden. Ook de babs krijgt zijn/haar eigen microfoon. Als er op de dag speeches worden gegeven bespreek ik dat met de ceremoniemeester en ook hun krijgen een microfoon.

Hoe zit het met de muziek?

Het is jullie trouwfilm dus jullie mogen zelf kiezen natuurlijk. Maar je mag ook de regie aan mij over laten en dan kies ik de muziek. Dat doen de meeste bruidsparen. Ik ben vaak uren bezig met het zoeken naar de juiste muziek, het is een lang proces dat allemaal bij de montage hoort.

Hoe zit het met eten?

Graag. Het zijn lange dagen. Meestal vragen de bruid en bruidegom gewoon om een ​​extra maaltijd van wat hun gasten eten, het is waarschijnlijk de meest probleemloze manier, of soms een tabblad achter een bar of restaurant, afhankelijk van de locatie. Tijdens het diner wordt er meestal niet gefilmd dus dat is voor mij ook even een rustmomentje.

Vraag je een aanbetaling?

Ja. Ik vraag een aanbetaling van 10% bij het vastleggen van de datum en die wordt in mindering gebracht op de eindfactuur, deze krijgen jullie 1 week voordat de film af is.

Kunnen we iets doen om onze trouwfilm nog beter te maken?

Ja ... er zijn een aantal zaken die de kwaliteit van jullie trouwfilm kunnen verbeteren.

- Maak me voorafgaand aan de bruiloft op de hoogte van eventuele sprekers, zowel tijdens de ceremonie als tijdens toespraken, zodat ik ervoor kan zorgen dat er een microfoon voor hen staat.

- Een aangewezen ruimte waar de sprekers tijdens de toespraken kunnen staan ​​waar een microfoon kan staan, is altijd handig en betekent dat ik de beste audio kan vastleggen om af te spelen over jullie trouwfilm.

- Lezen - je eigen geloften schrijven, of de tijd nemen om elkaar een mooi kaartje te schrijven dat je voorleest op de camera in een stille kamer, zodat het niet te ongemakkelijk is om echt mooie woorden onder de film te laten spelen.

- Geniet. Probeer zoveel mogelijk dingen los te laten en geniet van jullie dag! Dat zie je zeker terug in de film.

Kunnen wij onze trouwdatum wijzigen?

Het wijzigen van de datum is kosteloos. Mocht de nieuwe datum echter in strijd zijn met mijn bestaande schema (een andere bruiloft), dan behoudt ik mij het recht voor om de overeenkomst te beëindigen.

bottom of page